Since 2011

Wien events

Wien Events

Deva, 2011


Fiecare visam la ziua nuntii noastre, ne facem planuri, avem emotii, vrem ca totul sa fie perfect - iata de ce este bine sa apelati la sfaturile si experienta unei echipe de profesionisti si sa alegeti o sala cu un design interior stilat si elegant care va aduce un plus oricarui eveniment!
Va propunem o larga varietate de meniuri in functie de bugetul fiecaruia sau putem alcatui impreuna meniul pe care vi-l doriti.

Te asteptam cu drag!
Multumim echipei Wien Events pentru profesionalism si caldura cu care s-au implicat in organizarea nuntii noastre! Multumiri speciale echipei de bucatari si eventmanagerului pentru consiliere si sprijin!

Alexandra & Stefan Zolth

Am avut nunta anul acesta la Wien Events si putem spune din experienta avuta ca au servicii foarte bune, sala e spatioasa si decorata cu gust, eleganta, ringurl de dans destul de mare, mancarea foarte buna(si calda, nu ca la alte localuri) a fost servita exact la orele stabilite. In plus au o zona de primire si o zona de socializare foarte frumos decorate unde am facut poze si invitatii au putut sta la impreuna la un pahar de sampanie.

Ramona Tudor

Recomandam sincer aceasta sala de nunti! Totul a iesit asa cum ne-am dorit si am vorbit cu organizatorii mai mult prin email deoarece nu suntem in tara si am avut doar cateva zile de concediu. Am avut mari emotii dar increderea ne-a fost rasplatita cu multa implicare si binevointa si corectitudine din partea lor. Inca o data multumiri, va meritati bunul renume!

Daniela Casiar

Sunt de acord cu cele spuse de Ramona, am primit felicitari pentru nunta noastra de la Wien Events, mancarea si servirea au fost bune si sala are design foarte frumos asa incat nu am mai fost nevoiti sa platim prea mult pentru decoratiuni. Preturile evenimentelor sunt convenabile, decente pentru ce ofera iar preparatele au fost exact ca si in proba de meniu. Va recomandam insa sa va faceti rezervarea din timp, noi am facut cu un an inainte sa prindem sala libera!

Alexandra Clein

Am auzit si eu de sala de la Wien Events de la cineva care a avut nunta acolo in 2012 si au fost foarte multumiti. Vrem si noi sa facem rezervare pentru 2018 dar vrea sa stim ceva despre meniuri, preturi(nu le-am gasit pe site si nu suntem in tara). Ne puteti ajura?

Miruna

Raspuns Wien Events:

Avem mai multe variante de meniuri, ce contin aperitiv rece, aperitiv cald, fel de baza (mixuri de carne, garnituri, salate), sarmalute si optional supe sau ciorbe. Pachetele mai contin bauturile nonalcoolice (apa minerala / plata, sucuri), cafea, bere, sampanie, toate fara limita de consum, restul bauturilor putand sa le aduceti voi, la fel prajiturile si tortul. Aveti posibilitatea sa va alcatuiti propriul meniu si sa testati prin  „proba de meniu” din timp varianta aleasa. Mirii au la dispozitie cazarea gratuita la hotelul Wien de 4**** si un apartament langa sala de nunta, iar invitatii beneficiaza de reducere de 20% la cazare.

Pentru orice informatii nu ezitati sa ne sunati la tel:

0734 265 555 – Event Manager Florea Cornel